• Inici
  • Actualitat
  • La intèrpret valenciana Mara Aranda actuarà al Monestir de Santa Maria de la Valldigna en l’últim cap de setmana del III Encontre de Gastronomia Monàstica

La intèrpret valenciana Mara Aranda actuarà al Monestir de Santa Maria de la Valldigna en l’últim cap de setmana del III Encontre de Gastronomia Monàstica

Actuació Simat Mara Aranda

La cantant valenciana Mara Aranda actuarà a l’Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna el pròxim dissabte, 13 d’octubre, a les 19.00 hores, en un concert d’entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. Aquesta actuació coincideix amb les últimes activitats programades al III Encontre de Gastronomia Monàstica que començaren el passat 30 de setembre.

Mara Aranda és una de les intèrprets valencianes amb més projecció internacional després de vora tres dècades dedicades a la investigació i a la interpretació de músiques turques, gregues, occitanes i antigues, medievals i sefardites. Fruit d’aquest treball ha editat una vintena de discs propis que li han atorgat diversos premis i el reconeixement per part del públic i dels mitjans especialitzats.

Aquesta activitat està patrocinada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i els Ajuntaments de Benifairó i de Simat de la Valldigna.

III Encontre de Gastronomia Monàstica
A banda de l’actuació de Mara Aranda, el pròxim divendres a les deu del matí tindrà lloc, en el marc de l’Encontre de Gastronomia Monàstica, un taller d’enquadernació artesanal de la mà de La Seiscuatro.

El dissabte a les 20 hores, després del concert, hi haurà una visita teatralitzada al Reial Monestir amenitzada amb música medieval, i posteriorment, es celebrarà el sopar monàstic que ja té l’aforament complet.

Per últim, el diumenge 14, i com a cloenda de l’encontre, hi haurà una última visita teatralitzada a les 11.00 h i un tast de vins monàstics amb maridatge de tapes casolanes a les 12 del migdia.

El preu tant del taller d’enquadernació com dels tasts és de 5 euros cadascun. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Simat de la Valldigna o bé telefonar als números 962810920 o 618020272.