• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna presenta el programa d’activitats esportives per al curs 2018/2019

Simat de la Valldigna presenta el programa d’activitats esportives per al curs 2018/2019

activitatsesportives

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Esports, ha presentat el programa d’activitats esportives per al curs 2018/2019, que té com a objectiu fomentar un estil de vida saludable per a la ciutadania.

Les activitats estan dirigides a tots els segments de la població, si bé hi ha activitats específiques per a la tercera edat, com són: Gimnàstica de manteniment, Petanca i Crossbuf, una variant del Crossfit en la qual es treballa amb circuits de força-resistència per a millorar les diferents capacitats físiques.

Per als xiquets i xiquetes de Simat hi ha un programa que combinarà tota classe d’activitats i jocs, i per a totes les edats, s’oferiran activitats com pàdel i jocs de taula, entre altres.

Les activitats seran programades i conduïdes per un graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Magisteri d’Educació Primària amb especialitat en Educació Física i amb dos màsters, que durant aquest curs és beneficiari del programa Emcuju de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.

El regidor d’Esports del consistori simater, Raül Oltra, ha destacat que «fer esport és saludable i s’ha de potenciar al poble» i ha remarcat «l’èxit total» l’any passat de totes les activitats, especialment de la petanca i de la gimnàstica per a majors. A més a més, ha valorat la «varietat de jocs i activitats per als més menuts» perquè coneguen esports «menys convencionals».

Les activitats començaran en octubre i es desenvoluparan en diferents instal·lacions del municipi com són el Poliesportiu, el Casal Jove, la Casa de la Cultura i el CEIP Valldigna.

Les persones interessades a participar-hi poden dirigir-se a l’Ajuntament, a l’atenció de Rubén, en horari de 9 a 14 hores fins al 25 de setembre.