• Inici
  • Actualitat
  • Un grup de voluntaris reparteixen il·lusió entre els xiquets i xiquetes de Simat de la Valldigna

Un grup de voluntaris reparteixen il·lusió entre els xiquets i xiquetes de Simat de la Valldigna

equip  regals

Este 5 de gener, i des de fa 4 anys un grup de persones voluntàries de Simat de la Valldigna organitzen els Mags Solidaris a Simat. Esta iniciativa consisteix en recollir i repartir joguets, roba, material escolar, així com contes infantils entre els xiquets i xiquetes de Simat, atenent a la situació econòmica familiar.

La campanya que emprenen per a fer la recol·lecció dels regals comença una vegada finalitzada la temporada estival, i són diferents poblacions les que hi participen, però sobretot les més solidaries són Simat de la Valldigna i València.

Este any, tal i com assenyala una integrant del grup, Imma Cunyat «hem repartit regals i joguets a 24 xiquets i xiquetes de la nostra localitat. Hem necessitat una xicoteta ajuda del consistori al que agraïm la seua col·laboració», i a més, ha continuat «També volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que tots i totes gaudiren de regals i joguets en una nit màgica».
Com a novetat, este any han estat dos membres del grup de voluntaris els que es vestiren, un de emissari reial i un altre de rei mag, per donar més emoció als xiquets i xiquetes que van rebre els regals. En les altres ocasions tan sols es vestia un.
L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, felicita «les persones que han pres esta iniciativa» i afegeix que «és de justícia que tots els xiquets i xiquetes tinguen els seus regals en estos dies, i que hi haja gent que se’n preocupe».